HAMBI/BAC http://tun.fi/HR.1567
Aineiston nimi
HAMBI/BAC (HAMBI/BAC) (en)
HAMBI/BAC (HAMBI/BAC) (fi)
HAMBI/BAC (HAMBI/BAC) (sv)
Aineiston lyhenne
HAMBI/BACAineiston tyyppi
Elävän kokoelman näytteitäAineiston kuvaus
Service collection of bacterial cultures (en)
Bakteerikantakokoelma (fi)
Service collection of bacterial cultures (sv)
Taksonominen kattavuus
Rhizobium and related genera, but also many other generaAjallinen kattavuus
1964-Maantieteellinen kattavuus
Mostly EurasianAineiston keräysmetodit
Natural samples collected and stored as living samples by lyophilisation and freezingAineiston laatu
Ammattiaineistot / asiantuntijoiden laadunvarmistama
Käyttöoikeuslisenssi
Creative Commons NimeäYhteyssähköposti
pekka.oivanen@helsinki.fiSuositeltu viittaus
... this bacterial strain Genus species, strain name, HAMBI XXX is stored within the HAMBI Culture Collections at the Department of Microbiology in the University of Helsinki, Finland.Aineiston suuruus (n.)
2800Aineiston digitointiaste (n.)
100Tyyppinäytteiden lukumäärä (n.)
500Näytteiden lkm
Tyyppinäytteiden lkm
Kaikkien havaintojen lkm
Metadatan tekijä
Oivanen, PekkaTämän metadatan status
tyydyttävä – metadataa voisi parantaaLuotu
03.08.2016 10:23Muokattu
15.09.2023 09:28Tietyt sensitiiviset havainnot karkeistetaan automaattisesti, joten niiden tarkat tiedot eivät ole nähtävissä Laji.fi-portaalissa. Karkeistuksessa tarkka paikka, paikannimet, tarkka päivämäärä, havainnoijien nimet sekä osa lisätietoidoista piilotetaan. Lue lisää sensitiivisten havaintojen käsittelystä https://laji.fi/about/709.
Aineistolla voi olla myös tutkimuskarenssi (tavallisesti 2–4 vuotta), jonka aikana havaintotiedot on karkeistettu. Lisäksi aineiston tuottajat ja omistajat ovat voineet karkeistaa koko aineiston tai osan siitä pysyvästi.
Näet karkeistettujen havaintojen osuuden tekemällä haluamasi havaintohaun ja klikkaamalla "Lataa tiedostona".
Tarkkoja tietoja voi pyytää tekemällä aineistopyynnön ja perustelemalla mihin tietoja tarvitaan. Tarkat tiedot ovat myös suomalaisten viranomaisten käytettävissä.